Mataró es vesteix de gala per rebre el fons Bassat a la Nau Gaudí

Ha arribat el gran dia. A aquesta hora s’inaugura i obre les seves portes el Museu d’Art Contemporani de Mataró, ja conegut com el Museu Bassat a la Nau Gaudí. Un espai que recordin acull de manera provisional les obres del fons d’art Carmen i Lluis Bassat. El consorci d’Art Contemporani de Mataró-Col•lecció Lluís Bassat ha programat 4 exposicions fins el 2012, per donar a conèixer el fons de la col•lecció i el futur museu. La mostra comissariada per Núria Poch, recull obres que van de 1940 a 1969. Després de diversos endarreriments, recordem que la nau havia d’obrir les seves portes com a museu el passat mes de juliol coincidint amb la festa major de les Santes, ha arribat el dia i l’hora de la posada de llarg.

Les figures més destacades del panorama artístic de la ciutat més que satisfets pel resultat de la primera mostra del fons Bassat a la Nau Gaudí. Un dels punts forts que precisament destaquen és la fusió entre obres d’art tant potents com les de Picasso, Tàpies o Ràfols Casamada i el conjunt arquitectònic que els serveis com a emplaçament. Fem un repàs de les primeres impressions que han pogut recollir aquests serveis informatius.

Els veïns del barri de l’Eixample estan a favor de la col•locació de la col•lecció d’art contemporani de Lluís Bassat a la Nau Gaudí, que s’inaugura aquest dijous. Creuen que aquesta incorporació serà beneficiaria per la ciutat ja que afirmen que s’han d’explotar els elements culturals dels que disposem. Un altre apunt que fan és que s’ha ampliat la seguretat a la zona, ja que ha augmentat el control policial. Destaquen també que tenen difícultats a l’hora d’aparcar, sobretot durant els darrers dies on un gran número d’autoritats han visitat la nau de l’art.

Fecha de publicación: 2010-11-11 19:32:24
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (2.63 MB | 11:29 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: