Argentona recorre a la justícia contra la Ronda de Mataró

Argentona aprova una moció per exigir que s’aturi la tramitació de la Ronda de Mataró. La sessió plenària de divendres va aprovar amb el suport del govern, format per Tots per Argentona, CiU i Esquerra Republicana- i també dels grups de l’oposició com són PSC i l’Entesa. El regidor d’urbanisme de l’ajuntament d’Argentona, Xavier Collet, explica que aquesta moció no entra en el fons del projecte, perquè cada formació tindria una visió, però si que pretén reclamar un termini de temps per poder presentar al•legacions.
De tota manera, i precisament perquè demanen presentar al•legacions, Argentona està en desacord amb alguns dels punts que conformen aquest projecte de construcció de la Ronda de Mataró, uns laterals a l’autopista C32. En concret, Xavier Collet, apunta, que les modificacions que es plantegen aquest municipi del Maresme perdria un dels punts clau per la seva comunicació amb Mataró.
Després d’aprovar aquesta moció en contra el projecte de la Ronda de Mataró, l’ajuntament d’Aregentona es podarà en contacte amb el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat i amb el Consell Comarcal del Maresme, precisament, per demanar el termini d’al•legacions. Collet assegura que l’ajuntament arribarà fins on calgui per dir la seva en aquest projecte.

Fecha de publicación: 2010-11-10 19:14:58
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (790.45 kb | 03:22 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: