El CE Mataró obvia Pep Barbany i el dóna per destituït

El Club Esportiu Mataró obvia Pep Barbany i el dóna per destituït. El tècnic no ha dimitit i ningú de la Junta Directiva li ha comunicat la seva destitució, però l’entitat dóna per fet, en una nota de premsa, que ja no compta amb ell. Els dirigents del club admeten, per primera vegada, que no hi haurà diners per pagar jugadors i entrenadors.

Literalment, aquesta nota de premsa diu: “Des del Club Esportiu Mataró, Societat Anònima Esportiva, informem que després de la reunió mantinguda ahir entre membres de la junta directiva, la plantilla del primer equip, i el cos tècnic, es retornen els entrenaments habituals per part de l’equip, després d’escoltar la situació actual de l’entitat, el projecte de viabilitat i acceptar les condicions proposades per part de la directiva. Així doncs, i amb el fins ara segon entrenador i preparador físic Gerard Floriach al capdavant, l’equip intentarà "reflotar" (diu el comunicat) el club i mirar cap a objectius més ambiciosos. L’equip ha patit la baixa del lateral esquerrà Joan Garcia per motius personals."

Curiós que la nota destaqui la baixa d’aquest jugador i que, en canvi, no citi per enlloc Pep Barbany, que ahir va presentar-se puntual a la reunió per la qual l’havien convocat, però que marxar del camp gairebé una hora més tard de la cita, davant la incompareixença del portaveu de Lluís Sardà, el senyor Florenci. Aquest va arribar després per reunir-se amb els jugadors i amb Floriach. Un dels capitans de la plantilla, Marcial Serrano, explica que el nou directiu del primer equip va reconèixer que no hi ha un sol euro a la caixa forta.

En aquest sentit, el veterà jugador mataroní agraeix que, d’una vegada per totes, la comunicació amb la directiva sigui sincera. A ningú se li escapa, però, que el mal ja està fet. Cal explicar que alguns futbolistes van deixar la seva feina amb la promesa d’entrar a treballar a empreses relacionades amb Sardà i que, a banda d’això, esperaven cobrar els 200 euros mensuals que s’havien pactat per jugar amb el Mataró.

Marcial Serrano remarca que, ara ja sí, tots els jugadors coneixen quin pa s’hi dóna al Club Esportiu Mataró. Qui vulgui seguir, doncs, ja sap que probablement no veurà un euro en tota la temporada. Així les coses, segons han pogut saber els Informatius de Mataró Ràdio, alguns dels futbolistes més importants de l’equip, s’estan plantejant seriosament deixar l’entitat.

El nou directiu del primer equip, el Senyor Florenci, va aprofitar l’avinentesa per demanar a la plantilla una evolució positiva a nivell de resultats. Va recalcar que serà més difícil negociar acords de patrocini amb les empreses si el Mataró no abandona la cua de la classificació.

Un Florenci amb qui els informatius d’aquesta casa han pogut contactar aquest matí, però que ha declinat fer declaracions fins que “no es posi al dia”, segons paraules textuals. D’altra banda, el responsable de la gestió esportiva i econòmica del primer equip ha contestat amb un: “i aquest qui és?” a la pregunta de si comunicaran oficialment a Pep Barbany la seva destitució. El tècnic ha hagut de saber per aquest mitjà que ja no el volen. Segons ha arribat a la redacció d’aquesta casa, la directiva del Mataró va sentenciar Barbany quan aquest va decidir no entrenar l’equip a Gironella.  

El comunicat del Club Esportiu Mataró, en el qual s’acomiada implícita i sibil•linament Pep Barbany, és l’últim episodi d’aquest lamentable i dantesc serial.

Una nota de premsa que acaba demanant a l’afició que recolzi l’equip que defensa els colors de la ciutat. Curiosa reivindicació, tenint en compte que el mateix president no és, precisament, un assidu dels partits del Club Esportiu Mataró.

Fecha de publicación: 2010-11-09 14:01:53
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.09 MB | 04:44 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: