El president dels Capgrossos, Carles Guanyabens, anuncia que plega coincidint amb el punt i final de la temporada

Els capgrossos posen el punt i final a la millor temporada castellera de la seva història i coincidint amb el final de la temporada, el president dels blaus, Carles Guanyabens, ha anunciat que deixa el càrrec. Els castellers de Mataró van completar la tercera tripleta màgica de la temporada durant la 15ena diada de la colla. Una diada que arriba una setmana després que els capgrossos aconseguissin el gran repte de la temporada: aixecar la torre de 9 amb folre i manilles i convertir-se en colla de gamma extra. Durant una entrevista a l’informatiu migdia d’aquesta casa, l’encara president dels blaus ha assegurat que la seva marxa no ha estat cap sorpresa i que a principis de l’any que ve es produirà el relleu de forma natural.
Guanyabens destaca que en els darrers anys la colla ha crescut molt tant en la base social com a  nivell tècnic. Recorda que s’han pogut aconseguir tots els castells de 7, de 8, el 3 i el 4 de 9 a més de la cirereta del pastís que es va assolir a Vilafranca, amb el 2 d e9 amb folre i manilles. Una fita, que per l’encara president, marca una nova etapa per la colla, situant-la com una de les millors del panorama casteller.
Finalment, Guanyabens recorda un dels pitjors moments que ha viscut la colla des de la creació, la mort de Mariona Galindo. Tal i com explica l’encara president, el 2005 els castellers van viure la notícia més dura que pot rebre una colla. La feina que es va fer a partir d’aquell moment va ser estar al costat de la família i el principal mèrit superar-se davant l’adversitat.

Fecha de publicación: 2010-11-08 20:25:54
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (780.61 kb | 03:19 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: