Empat agònic dun CE Mataró en crisi

El Club Esportiu Mataró arrenca un punt in extremis al camp del Gironella, en un partit que va dirigir Gerard Floriach, el segon entrenador. Pep Barbany va decidir no desplaçar-se amb l’equip com una mesura de pressió més per instar al president oficiós, Lluís Sardà, a resoldre les qüestions econòmiques.

Un gol de Joel en el minut 93 de partit salvava els mobles i permetia al Club Esportiu Mataró empatar a un, un partit que hauria pogut guanyar perfectament segons el mitja punta Pablo Pérez. De totes maneres, tenint en compte en quines circumstàncies va arribar el gol de l’empat, els mataronins van acabar donant per bo el puntet.

Pablo Pérez creu que l’equip passa, just en aquest inici de competició, la mala ratxa que tot conjunt té al llarg d’una temporada. En aquest sentit, el jugador del Mataró apunta que l’equip creixerà i escalarà posicions ràpidament quan sigui capaç de trobar el camí de la victòria.

La notícia del partit, però, més enllà del cinquè empat de la temporada, va ser l’absència del primer entrenador, Pep Barbany. Ho explicàvem aquests dies. El míster no tenia gens clar dirigir l’equip en el partit d’aquest cap de setmana. Finalment, va optar per quedar-se a casa, però de totes maneres encara és, oficialment, primer entrenador del Club Esportiu Mataró. El tècnic esperarà la reunió que ha de mantenir aquest vespre amb el nou delegat de Lluís Sardà, el Senyor Florenci.

Gerard Floriach, segon entrenador i preparador físic, va ser l’encarregat de dirigir l’equip des de la banqueta, davant l’absència de Barbany. De fet, Floriach ja va conduir l’entrenament de dimecres passat. Pablo Pérez espera que el club resolgui aquesta situació tant incòmoda i desagradable pels jugadors.

D’entrada, en aquesta reunió que s’ha de celebrar avui, Pep Barbany serà tot orelles per escoltar les propostes i explicacions de la persona que haurà de fer de corretja de transmissió entre la plantilla i Sardà. A banda d’això, tornarà a demanar el compliment de les promeses en matèria econòmica.

Barbany remarca que en l’estat actual de les coses, entrenar ahir ja no era competència seva.

El tècnic del Mataró continua ferm, de moment, en la idea d’entrenar, només, un dia a la setmana. Fins que no hi hagi una reacció en positiu de Sardà, que podria arribar per boca del Senyor Florenci, Barbany té clar que no es mourà de la seva postura.

Sigui com sigui, el Mataró va viure ahir una situació ben excepcional i, perquè no dir-ho, caòtica. L’entrenador de l’equip no va dirigir els jugadors i ni tant sols es va desplaçar al terreny de joc. Barbany porta les mesures de pressió fins a les últimes conseqüències.
 
Pablo apunta que els jugadors entenen i respecten la decisió de Barbany. Simplement han decidit entrenar dos dies a la setmana perquè aquestes mesures de pressió no acabin sent contraproduents pel nivell competitiu de l’equip. La plantilla vol clarificar el panorama i que Barbany els segueix entrenant.

L’empat a un permet al Mataró sumar el cinquè punt de la temporada, però l’equip continua cuer i sense conèixer encara la victòria.

Fecha de publicación: 2010-11-08 14:23:47
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.94 MB | 08:27 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: