La continuïtat de Pep Barbany al CE Mataró penja dun fil

Pep Barbany podria tenir els dies comptats al Club Esportiu Mataró. Segons han pogut saber els informatius d’aquesta casa, a hores d’ara no és segur que aquest diumenge segui a la banqueta en el partit que l’equip mataroní jugarà al camp del Gironella. Les desavinences amb el president oficiós, Lluís Sardà, són cada vegada més insalvables.

Per paradoxal que sembli, Lluís Sardà, un empresari de la comunicació, no acaba de veure mai amb bons ulls la transmissió de la informació o, com a mínim, aspira a tenir-la sempre controlada. Ahir sí, d’una vegada per totes, Pep Barbany va poder comunicar-se amb el president oficiós del Club Esportiu Mataró. Sardà, però, lluny de conciliar i tranquil•litzar, va passar a l’ofensiva tornant a retreure al tècnic que faci servir els altaveus de Mataró Ràdio per explicar la dantesca situació que viu la plantilla i les promeses incomplertes en matèria econòmica. A banda d’això, Sardà es referma en la seva intenció d’abonar les mensualitats de tot l’any en dues pagues, els mesos de gener i de juny. La situació, per tant, continua encallada o, en tot cas, empitjora a marxes forçades. Així les coses, a hores d’ara no podem assegurar que Pep Barbany segui a la banqueta de l’equip en el partit que el Mataró juga diumenge al camp del Gironella. Si esgotat de decepcions i cansat d’esperar una reacció en positiu de Sardà, decideix dimitir, el segon entrenador, Gerard Floriach, no tindria inconvenient en fer-se responsable de l’equip si així ho volen els jugadors.

Floriach, aquí coincideix amb Barbany, pensa que la pilota és a la teulada de la directiva, de Lluís Sardà. El segon entrenador dels mataronins insta l’empresari a prendre determinacions per acabar amb aquesta situació tant desagradable, fins el punt que els tècnics no han trobat la manera de coordinar les mesures de pressió per exigir el que se’ls deu.

De fet, Gerard Floriach ja va dirigir l’entrenament de dimecres passat, i avui té pensat fer el mateix si Barbany decideix no encarregar-se de la sessió preparatòria.

El Club Esportiu Mataró visita diumenge, a 2/4 de cinc, el camp d’un altre equip de la part baixa de la classificació. El conjunt mataroní es veurà les cares amb el Gironella, que a casa encara no coneix la victòria. L’equip del Berguedà acumula tres empats i una derrota jugant com a local. Els mataronins, cuers amb quatre punts, buscaran el primer triomf de la temporada per brindar-se una alegria en aquest mar de decepcions.

Fecha de publicación: 2010-11-05 14:15:10
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.57 MB | 06:51 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: