La plantilla del Club Esportiu Mataró atura els entrenaments perquè Sardà no paga

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 3.0cm 70.85pt 3.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> El primer equip del Club Esportiu Mataró deixa d’entrenar perquè ni jugadors ni entrenadors han vist un sol euro del que els va prometre el president oficiós, Lluís Sardà. La mesura de pressió va iniciar-se divendres, i ha tingut continuïtat aquesta setmana.

Ahir al vespre, el camp Municipal estava orfe de primer equip. La situació va arrencar divendres passat, com a mesura de pressió al president oficiós, Lluís Sardà. Dia 28 d’octubre i els jugadors i entrenadors encara no han cobrat el mes de setembre. No només això, sinó que tampoc han vist un sol euro dels diners que els devien de la temporada passada, evidentment als futbolistes i tècnics que ja hi eren.

Les promeses de Sardà han quedat en paper mullat i el primer equip, conscient de com han funcionat les coses al Club Esportiu Mataró, en aquests últims anys, vol posar fil a l’agulla perquè el panorama s’aclareixi quan més aviat millor. La situació no s’havia fet pública fins ara perquè l’equip considerava que no era beneficiós airejar els problemes interns de l’entitat, però la paciència de jugadors i entrenadors ha arribat al límit veient que Sardà no dóna senyals de vida.

De fet, Barbany va enviar un correu electrònic a Sardà, a començaments d’aquesta setmana, per explicar la seva decisió de no dirigir més sessions preparatòries. Un correu que, a hores d’ara, encara no ha tingut resposta. La comunicació amb Sardà, a qui alguns acusen de viure en una altra galàxia, és pràcticament una missió impossible. A banda de les mensualitats pendents, els temes de logística i material també comencen a fallar.

Així les coses, el primer equip del Mataró no entrenarà més, ni els dilluns ni els dimecres, fins que sigui possible arribar a alguna mena d’acord amb el president oficiós. Demà, però, Pep Barbany farà exercitar els seus homes. En una reunió d’urgència amb la plantilla, ahir al vespre, van arribar a aquest acord per tal de preparar, encara que sigui mínimament, el partit de diumenge contra el Cassà. El tècnic té clar que l’equip ha de seguir competint.

Aquest, precisament, és el quid de la qüestió. La manca de comunicació amb Sardà. Jugadors i tècnics volen una explicació, una resposta a les seves demandes que, evidentment, estan fonamentades en els acords que van arribar al seu dia amb el president oficiós.

Lluís Sardà respon que ara mateix no hi ha res susceptible de ser comunicat. Aprofita la trucada dels informatius d’aquesta casa per carregar contra aquells que han fet servir Mataró Ràdio per explicar la problemàtica.

L’empresari barceloní reconeix que no sap quan podrà pagar les mensualitats de setembre. De fet, assegura que jugadors i tècnics ja estaven advertits de la possibilitat de liquidar els sous de tota la temporada en dues nòmines, que es pagarien el mes de gener i juny.

La plantilla del Mataró va refusar l’opció de cobrar en dues pagues fraccionades el sou de tota la temporada, però segons Sardà ell només els va dir que intentaria pagar cada mes, sense arribar a cap acord concret. En aquest sentit, apunta que la seva era, només, una declaració d’intencions que, de moment, i com veiem, no s’ha pogut portar a terme.

Mentrestant, l’empresari i promotor de futbol de la ciutat, Eulogio Carmona, contempla el panorama des de fora, després de marxar del club per la porta del darrere i desistir en el projecte del Ciutat de Mataró de Rocafonda. Carmona, que ha declinat una oferta per col•laborar en l’objectiu de ressuscitar la Cerdanyola, espera el moment oportú per tornar al Mataró, evitar la desaparició del futbol base, i refundar el primer equip comprant una plaça a Preferent o a Catalana.

Com veiem, doncs, el “culebrot” del Club Esportiu Mataró no s’acaba i ja s’està fent més llarg i pesat que el Cor de la Ciutat.     

 

Fecha de publicación: 2010-10-28 13:18:03
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.83 MB | 08:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: