150 emprenedors de la comarca participaran avui a la primera trobada entre emprenedors i noves empreses del Maresme organitzada pel TecnoCampus

El nou parc tecnològic del Rengle acull aquesta jornada de treball batejada amb el nom de “Fem empresa” i que té com a objectiu fomentar la xarxa de contactes, trobar noves oportunitats de fer negocis o bé cooperar i impulsar nous projectes.
Segons l’organització, fem-EMPRESA! © equival a 5 jornades de treball comercial, ja que cada participant, a partir de la seva inscripció a la jornada, desenvolupa una mitjana de 10 entrevistes amb d’altres emprenedors i empreses de recent creació, cercant: nous clients, nous proveïdors, prescriptors i col•laboradors. L’agenda d’entrevistes es generada per un aplicatiu que creua els interessos i afinitats introduïts per els emprenedors.
Els 150 empresaris i emprenedors que han omplert el centre de congressos del TecnoCampus estaven encuriosits per la iniciativa i confiaven que els fos profitosa per obrir nous horitzons i trobar nous proveïdors, empreses i clients.
És la primera vegada que el Maresme acull una iniciativa d’aquest tipus i la presidenta del TecnoCampus, Alícia Romero, explica que és una manera de visualitzar la vocació comarcal del parc tecnològic. De fet, segons apunta Romero, aquest ha estat el primer acte des de la constitució de la xarxa d’emprenedoria del Maresme, liderada pel TecnoCampus.

Fecha de publicación: 2010-10-19 16:04:56
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (798.61 kb | 03:24 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: