Entrevista Joana Ortega

Hi haurà cara a cara entre José Montilla i Artur Mas si el primer dels debats és en català. Així de contundent s’ha mostrat la cap de campanya de CiU, i número 2 de la llista dels nacionalistes, Joana Ortega, durant una entrevista a Mataró Ràdio. Ortega considera que, si el català és la llengua vehicular al Parlament i també entre Mas i Montilla, el més natural seria que el primer cara a cara fos en català.

Durant l’entrevista, Ortega va esquivar parlar de pactes post-electorals assegurant que Convergència i Unió estava lluitant per guanyar les eleccions amb prou majoria com per poder governar en solitari. També va explicar el que es perfila que serà la proposta estrella de Convergència i Unió durant aquesta campanya: aconseguir el concert econòmic per Catalunya. En aquest sentit, la número 2 de la candidatura nacionalista lamenta que el PSOE i el PP no facin costat a Convergència i Unió com sí que van fer-ho al País Basc i Navarra.

Pel que fa a temes de la comarca, Joana Ortega va reconèixer que cal planificar una solució consensuada amb el territori per posar fi al problema de les platges. Per Ortega, no té cap sentit anar abocant cada any una milionada d’euros en forma de sorra que després s’emporta la primera llevantada.

Fecha de publicación: 2010-10-18 09:11:44
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (3.66 MB | 16:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: