El CE Mataró prepara variacions tàctiques per jugar contra el Manresa

El Club Esportiu Mataró treballa variacions tàctiques per afrontar el partit d’aquest diumenge contra el Manresa. El tècnic dels mataronins ha incorporat, aquesta setmana, el 4-4-2 com a sistema. L’objectiu és aconseguir superioritat d’efectius al centre del camp.

El Mataró juga, habitualment, amb un 4-2-3-1. És un esquema relativament modern que utilitzen molts equips, per exemple el Bayern de Munic o el Reial Madrid, per citar-ne dos dels més coneguts, que rep adhesions d’entrenadors pel seu equilibri. De totes maneres, Pep Barbany prepara variacions tàctiques per rebre el Manresa.

El Manresa juga amb un 4-3-3. Tres centrecampistes i tres davanters. La intenció de Pep Barbany és apostar per un 4-4-2. D’aquesta manera, espera guanyar superioritat d’efectius al centre del camp. El principal inconvenient d’aquest nou esquema vindria d’una hipotètica capacitat ofensiva dels laterals de l’equip contrari, que si es prodiguen molt a l’atac, podrien generar superioritat contra els laterals mataronins.

Per fer parella a dalt, Barbany té diverses opcions; Ariño, Joel, Marcial o Javi Bustos podrien ocupar la davantera. El tècnic dels mataronins apunta que cal estudiar la millor opció, i pensar, també, en possibles revulsius a la segona part.

En bàsquet, el Platges de Mataró buscarà la segona victòria consecutiva davant el Montsó, en partit que es juga aquest diumenge a les set. L’equip de Miguel Jiménez ha de ser fort a casa per començar a arrencar.

L’equip femení, per la seva part, juga també a casa contra el Sarrià. La primera jornada de lliga va portar algunes sorpreses importants. És per això que el tècnic mataroní, Albert Illa, vol esperar que passin 4 o 5 partits per veure el nivell de cada equip i les aspiracions dels diferents clubs aquesta temporada.

En hoquei sobre patins, l’AGD Mataró visita aquest dissabte l’Oviedo, que de la mateixa manera que els mataronins suma un punt. Sembla un desplaçament propici per puntuar davant un rival que compta, també, amb una plantilla molt jove.

Més cites destacades de l’agenda esportiva del cap de setmana; El Centre Natació Mataró organitza el torneig de pretemporada Quadis Autocentre a les seves instal•lacions. Dissabte a la tarda, es jugaran les semifinals de la competició amistosa; Terrassa-Mediterrani i Mataró Quadis-Catalunya. El tècnic dels mataronins, Betu Fernández, apunta que el cartell d’equips participants és molt atractiu.

Recordem, també, que el Rugby Club Mataró juga, aquest cap de setmana, el primer partit oficial de la seva història independent. Fundat fa dos anys, l’entitat ha aconseguit els jugadors suficients per crear un equip propi, i jugarà els seus partits com a local al Camp Municipal del Camí del Mig. El primer partit oficial, però, tindrà Reus com a escenari. Els mataronins es desplacen a la capital del Baix Camp per veure’s les cares amb un rival que aquesta temporada aspira a l’ascens.


Fecha de publicación: 2010-10-15 12:06:30
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.46 MB | 06:23 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: