Temporada destiu marcada per la contenció

La contenció ha estat la protagonista de la temporada d’estiu al sector de la hostaleria i turisme a Mataró i a la comarca. Així ho va destacar el president del gremi, Antoni Graupera, que va explicar, en una entrevista a l’informatiu vespre, que encara que en alguns casos hagi augmentat l’ocupació dels establiments, al mateix temps, ha disminuït la seva  facturació. D’altra banda el president del gremi assegura que els bons resultats ha estat desiguals entre els restaurants i xiringuitos d’arran de mar i els que es troben dins dels municipis.
Al marge de les xifres que retraten aquest estiu, Graupera assegura que el balanç ha estat dins les previsions del gremi. Un dels punts més favorables ha estat el fet que mataronins i maresmencs hagin viatjat menys que en altres anys. De tota manera el president del gremi explica que la valoració no és extraordinària i que de cara a l’any que ve les esperances són més pessimistes.
Graupera explica que pel gremi de Mataró i la comarca el sector de l’hoteleria no és un dels punts forts. Durant el mes de juliol els hotels han notat un augment de l’ocupació i en canvi a l’agost han baixat les reserves. El president del gremi assegura que el què s’ha guanyat un mes s’ha perdut en l’altre i, per tant, el balanç ha quedat compensat i per tant ha deixat com a resultat un estiu desigual.
El president del Gremi ha aprofitat per denunciar la pressió que han percebut en aquesta temporada d’estiu, marcada per la crisi econòmica, per part de les inspeccions de sanitat, que segons indica han tingut més presència que mai.

Fecha de publicación: 2010-10-06 19:13:12
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.25 MB | 05:26 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: