Entrevista Trillo

L’ex ministre de Defensa del govern d’Aznar, Federico Trillo, pronostica durant una entrevista a Mataró Ràdio que Convergència i Unió guanyarà les eleccions al Parlament perquè la crisi i l’augment de l’atur passaran factura al PSC i que el PP tindrà la clau. Trillo s’ha mostrat molt convençut que, si els socialistes perden el govern de la Generalitat, el president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero es veurà obligat a convocar eleccions anticipades.

L’ex ministre de defensa, que ha visitat Mataró per reunir-se amb el PP local, també ha pronosticat que els populars seran un partit bisagra i, després del 28-N, serà qui tindrà la clau per investir el proper president de la Generalitat, tal i com ha passat al País Basc. Tot i que no ha volgut descartar un pacte PSC-PP, s’ha mostrat molt més partidari d’una aliança post-electoral amb Convergència i Unió.

Durant l’entrevista, que poden recuperar íntegra a matarónotícies.cat, Trillo també s’ha referit a la sentència de l’estatut, a la renovació del Tribunal Constitucional i a la crisi econòmica. En aquest sentit, ha dit que una dràstica reducció de les despeses i organismes públics, sumada a una congel•lació d’impostos, són les receptes que aplicarien els populars per fer front a la crisi econòmica. Segons Trillo, el 1996 el PP va aconseguir treure Espanya del sotrac econòmic.

Fecha de publicación: 2010-10-05 13:56:41
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (3.76 MB | 16:24 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: