El CE Mataró rep el Figueres en un duel dhistòrics del futbol català

Mataró i Figures s’enfronten aquest diumenge al Municipal en un duel de Regional amb reminiscències de categories superiors. Els dos clubs són històrics del futbol català, i el conjunt de l’Empordà, abans de la seva refundació, havia arribat a jugar set temporades a Segona A.

Tres ascensos consecutius, de Tercera Territorial a Preferent, contemplen aquesta nova Unió Esportiva Figueres, que ha arrencat la temporada amb un empat i una victòria. Quatre punts, només un gol a favor, però cap en contra. El Figueres no ha encaixat i, de moment, el Mataró no ha marcat.  Precisament concretar les ocasions de gol que sap generar l’equip és l’objectiu amb el qual prepara el Club Esportiu Mataró el partit d’aquest diumenge, al Municipal, contra l’històric conjunt empordanès.

El tècnic dels mataronins, Pep Barbany, no es mostra excessivament preocupat per la manca de gol del seu equip en aquests dos partits. El Mataró genera ocasions suficients per guanyar, però la pilota no entra. Difícilment es pot entrenar l’encert golejador d’un equip. Sí que es pot entrenar, en canvi, com crear situacions per tenir ocasions de gol.

El Figueres aposta per un estil de joc ofensiu, tot i les carències golejadores que ha patit en aquest inici de competició. L’equip de l’Alt Empordà juga, habitualment, amb un 1-4-3-3.

El Mataró, amb un esquema 1-4-2-3-1, podria tenir superioritat al centre del camp si la línia de tres mitja puntes col•labora, activament, amb el doble pivot. Un de les màximes del futbol, diu que els partits sempre es guanyen en la batalla del centre del camp.

Pep Barbany creu que el Figueres és d’aquells equips que juga i deixa jugar. En aquest sentit, espera un partit atractiu per l’espectador.

Fecha de publicación: 2010-09-24 13:48:23
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.82 MB | 07:56 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: