Eulogio Carmona enterra el projecte que volia portar a terme al Rocafonda

Eulogio Carmona llença la tovallola. L’empresari mataroní descarta que el seu projecte esportiu es pugui portar a terme al Rocafonda. En una nota de premsa que ha fet arribar a diversos mitjans de comunicació de la ciutat, Carmona carrega amb duresa contra l’Institut d’Esports que presideix Ivan Pera.

Es rendeix. Ho diu ell, textualment, a la nota de premsa que ha enviat als mitjans de la ciutat. Eulogio Carmona està tip d’indecisions, de la poca serietat del president del Rocafonda, Francisco Cañadas, a l’hora de negociar, i llença la tovallola perquè ja ha començat la lliga i el seu projecte esportiu no ha sortit de les beceroles.

Carmona assegura que el president del Rocafonda ha rebut pressions directes de l’Institut d’Esports per tal que declinés la seva proposta de projecte. De fet, l’empresari comença la nota de premsa apuntant que l’Institut, amb la firma del PSOE, ha aconseguit l’objectiu que es proposava. El Mataró seguirà enfonsat i el Rocafonda no sortirà de la mediocritat, segueix Carmona.

L’empresari no descarta marxar de la ciutat per buscar alguna població on els responsables de l’esport, diu, vetllin pels interessos dels clubs locals i no posin pals a les rodes per evitar-ne el seu creixement.

Fecha de publicación: 2010-09-21 13:02:17
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.3 MB | 05:40 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: