Desestimat un nou recurs de la CUP sobre Can Fàbregas

El jutge desestima un altre recurs presentat per la CUP relacionat amb l’afer de Can Fabregas. Els independentistes havien denunciat que no se’ls havia lliurat una informació que havien sol•licitat La sentència del contenciós administratiu determina que l’ajuntament no va amagar informació a la CUP i que van ser els independentistes qui no van fer servir els canals adequats per accedir a aquesta informació.

La CUP va sol•licitar uns documents que havia utilitzat el secretari de l’ajuntament per un informe, el gener de 2008, arran de tenir coneixement del parentiu del regidor Ramon Bassas amb els antics propietaris de Naves Biada. Linforme ratificava la legalitat dels acords sobre Can Fàbregas presos fins al moment pel Ple i la Junta de Govern, malgrat el regidor no shavia abstingut, donat que en cap cas el seu vot no havia estat determinant.

La CUP va sol•licitar els documents i mitjançant el Decret dAlcaldia el juliol de 2008, lAjuntament va lliurar al grup municipal la informació utilitzada. La CUP, però, va interposar recurs contra aquest decret al•legant que la informació lliurada només era un llistat dels acords que shavien analitzat i no les actes daquests acords. La sentència considera que no es va vulnerar el dret a accedir a la
informació, perquè la CUP podia haver acudit al Servei dUrbanisme per obtenir "les còpies dels documents explicitats a linforme del secretari".
El regidor d’urbanisme Ramon Bassas explica que la CUP ha pogut disposat en tot moment de la informació que sol•licitaven. I afegeix que si ha portat aquesta qüestió al contenciós ha estat per posar una trava més al procés d’arribada del Corte Inglés però que un cop més han perdut la raó. En aquest sentit la Candidatura d’Unitat Popular considera que com que ja ha pogut tenir accés, per altres vies, a la informació serà innecessari presentar un recurs. Escoltem el regidor de la CUP, Xavier Safontria.

Fecha de publicación: 2010-09-16 20:07:07
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (908.02 kb | 03:52 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: