LIMPEM prioritza un canvi dhoraris al mercat de la Plaça de Cuba

Convèncer als paradistes del mercat de la plaça de Cuba que cal adaptar els horaris a les necessitats actuals dels clients. Es una de les prioritats que es marca l’IMPEM per comissió mixta del mercat la placa de Cuba, que s’ha constituït aquesta tarda. Un òrgan consultiu format per membres de la junta de venedors i de l’IMPEM que pretén assessorar en la gestió del mercat. La presidenta de lIMPEM Alícia Romero descarta que s’obligui als paradistes a obrir a les tardes i aposta per fer-los veure la vessant positiva d’adaptar les hores d’obertura a les necessitats dels nous temps.
Romero destaca que cal donar raons de pes als paradistes perquè s’adonin que és convenient fer una modificació en els horaris en què el mercat està obert. En xifres, la presidenta de l’IMPEM ha destacat que només durant el dissabte 5000 persones passen per la plaça de Cuba i ha afegit que s’hauria de veure quina afluència hi ha un dijous o un divendres a la tarda perquè en comparació, hi ha més quantitat de clients que un dimarts al matí, per exemple.
Com dèiem, aquesta tarda, s’ha constituït la comissió mixta del Mercat municipal de la plaça de Cuba que integra representants dels venedors i també de l’IMPEM. Segons Romero aquest òrgan servirà per traçar les línies d’una nova etapa en la nova relació entre les dues parts, arran de la reforma del mercat i per tant en relació a les noves necessitats que comporta l’emplaçament. Una de les prioritats és un canvi en els horaris dels paradistes però la comissió també posa sobre la taula altres qüestions com un canvi en la gestió dels residus comercials.

Fecha de publicación: 2010-09-15 19:07:11
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (765.28 kb | 03:15 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: