El CE Mataró suma dues victòries més en partits de pretemporada

El Club Esportiu Mataró supera dos equips vallesans de Primera Territorial en els partits amistosos d’aquest cap de setmana. Dissabte, els mataronins es van desfer de Les Franqueses, 3 a 2, i l’endemà diumenge del Vilanova, 1 a 2.

L’equip de Pep Barbany continua agafant cos de cara l’inici de competició oficial. El Mataró ha sumat dues victòries més, aquest cap de setmana, contra equips d’una categoria inferior. El davanter centre Marc Ariño, que va jugar i tornar a marcar contra Les Franqueses, però que va descansar davant el Vilanova del Vallès, apunta que la progressió de l’equip és positiva.

La plantilla del Mataró continua treballant, sobretot, l’aspecte físic. La posada a punt, a nivell de preparació física, és tant important com els exercicis que treballen mecanismes defensius i ofensius.

Marc Ariño, que de moment ha marcat en tots els partits que ha jugat, destaca la bona sintonia que té, sobre el terreny de joc, amb els seus companys de la línia de mitjapuntes.

Referent als rivals a la lliga, Ariño fa una crida a la prudència i recorda que només per nom o per història, el Mataró no té assegurat l’ascens. Caldrà lluitar per aquest repte al llarg de tota la competició, contra rivals que no tenen la tradició del Mataró, però que de ben segur posaran les coses difícils.

En bàsquet, el Platges de Mataró tanca la seva plantilla amb el fitxatge del pivot serbi Marko Janjusevic. Així ho assegura el tècnic dels mataronins, Miguel Jiménez, que es mostra satisfet amb els jugadors dels quals disposarà al llarg de la temporada. No hi haurà més incorporacions.

Jiménez ha vist en vídeo el nou fitxatge de l’equip. Marko Janjusevic és un “cinc” de 2,14 que arriba a Mataró amb ganes de fer-se un nom en el bàsquet estatal, i amb l’ambició de poder jugar a categories més altes.

Pel que fa als exteriors, el Platges disposa de dos alers anotadors (Mons i Linares) i dos més aviat de perfil defensiu (Garcia i Kalina).

El capità, Jordi Ventura, serà novament l’encarregat de dirigir l’equip des de la posició de base, amb Ignasi Ariño oferint minuts de descans. Miguel Jiménez confia en les possibilitats del germà petit de Ventura, Sergi Ventura, que la temporada passada ja va jugar alguns minuts amb el primer equip.

Marko Janjusevic arriba demà a Mataró per conèixer els seus nous companys i començar a entrenar sota les ordres de Miguel Jiménez.

Fecha de publicación: 2010-08-30 14:51:33
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.14 MB | 05:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: