Neix una nova candidatura per les municipals del 2011

Neix una nova plataforma ciutadana que es presentarà a les eleccions municipals del maig del 2011. Ho farà amb el nom “Per un Mataró d’Esquerres” i aglutina gent de diferents partits polítics com l’Alternativa Vecinal o el PSUC Viu. Asseguren que la seva voluntat és aconseguir una democràcia més participativa i amb més pes de la ciutadania. Pel que fa al cap de llista, encara no el tenen decidit i asseguren que és el que menys els preocupa. Joan Fàbregas és membre del PSUC ViU i un dels impulsors d’aquesta nova formació.
Com dèiem, d’aquesta plataforma en forma part membres del PSUC Viu, l’Alternativa Vecinal o la Revolta Global, a més a més de ciutadans a títol personal. Joan Fàbregas explica que en els comicis municipals del 2007 i 2003 ja havien volgut impulsar aquesta nova candidatura però no se n’havien sortit. Aquesta vegada, però, sembla que sí que tira endavant i Fàbregas explica que és una plataforma oberta a qualsevol ciutadà d’esquerres.
La plataforma “Per un Mataró d’Esquerres” també té la voluntat que s’hi sumi la Candidatura d’Unitat Popular. Tot i això, reconeixen que és difícil que la CUP s’afegeixi a aquest projecte perquè els independentistes ja tenen un regidor a l’ajuntament, Xavier Safont-Tria.
Els membres d’aquesta plataforma ja han elaborat el manifest per defensar el seu ideari i posicionament polític i tenen previst tornar-se a reunir per acabar de perfilar el projecte després de les vacances, al setembre.

Fecha de publicación: 2010-08-23 15:56:03
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (548.16 kb | 02:20 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: