Les desavinences entre Carmona i Pera obstaculitzen la creació del Centre d’Esports Ciutat de Mataró de Rocafonda

L’empresari i promotor de futbol mataroní, Eulogio Carmona, es mostra convençut que podrà tirar endavant el projecte del Centre d’Esports Ciutat de Mataró de Rocafonda. Segons ell, només cal acabar de convèncer l’actual president del Rocafonda, i l’Institut d’Esport no podrà desallotjar el club del camp Municipal. De totes maneres, Carmona critica la gestió de l’organisme municipal que presideix Ivan Pera.
Els guionistes de La Riera, la popular sèrie de Televisió de Catalunya, són uns aprenents al costat dels que aquests últims anys estan escrivint la història del futbol mataroní. Eulogio Carmona, l’empresari de la ciutat que s’havia aliat amb Lluís Sardà, empresari barceloní, per ressuscitar el Club Esportiu Mataró, ha ideat, aquest estiu, el Centre d’Esports Ciutat de Mataró de Rocafonda. Ho vam explicar al seu dia. Carmona va marxar del Mataró per la porta del darrere i cantant pestes dels dirigents de l’etapa Gonzalo i de l’equip de Sardà. El Rocafonda oferia a Carmona una estructura de club ideal per desenvolupar el seu projecte esportiu.
Carmona de seguida va arribar a un acord amb el coordinador i entrenador del primer equip del Rocafonda, Juan Carlos Garcia. Els problemes van començar quan es va fer públic que el cap del grup municipal del PP, Paulí Mojedano, també recolza la iniciativa. Segons Carmona, el polític es va equivocar quan va convocar una roda de premsa explicant el projecte en nom del Partit Popular.
L’empresari mataroní insisteix en la idea de no polititzar el club i remarca que ell, simplement, vol col•laborar amb l’entitat aportant els seus coneixements futbolístics, empresarials, i evidentment, el seu capital econòmic destinat a fer néixer el seu projecte.
Ara mateix la situació està en standby fins que Carmona arribi a un acord definitiu amb l’actual president del Rocafonda., Francisco Cañadas. Això sí, assegura que si l’entesa no es produeix, la resta de dirigents esportius del club, amb Garcia al capdavant, presentaran la seva dimissió, perquè creuen cegament en el projecte per fer créixer el club.
Malgrat que una de les reunions que Carmona tenia programada amb Cañadas, aquest no es va presentar, les últimes informacions que han arribat a l’empresari és que el president actual del club veuria amb bons ulls el projecte. El problema, segons Carmona, és que Cañadas rep pressions directes d’Ivan Pera.
Ivan Pera va dir, textualment, al seu blog personal que no cedirien la gestió d’un camp de futbol a un partit polític. Va apuntar, irònicament, que potser en altres èpoques es feia, però que des del 79 ja no ho fem això....Doncs en relació a això, Carmona interpel•la directament el president de l’Institut d’Esports.
Carmona, optimista, creu que el govern no desallotjaria mai de la vida un equip que porti el nom de Rocafonda del camp municipal del barri. Seria, creu l’empresari, una maniobra política massa arriscada.
Seguirem atents l’evolució d’aquest nou serial. Carmona vol tancar l’acord amb els directius del Rocafonda a finals d’aquest mes. Llavors, el govern també hi haurà de dir la seva.  

Fecha de publicación: 2010-08-17 17:35:46
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.42 MB | 06:11 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: