Mataronins a la manifestació del 10-J

1.500.000 persones, segons Òmnium, i 1.100.000 segons la Guàrdia Urbana han participat en la manifestació del 10-J, contra la sentència del TC sobre l’estatut i a favor del dret de decidir, que ha acabat convertint-se en la més gran de la història de Catalunya. Precisament...
La resposta de mataronins i maresmencs a la crida a participar en aquesta manifestació va ser impressionant. Així ho afirma el vicepresident d’Òmnium Cultural de Mataró i el Maresme, Antoni Pous. Òmnium va organitzar una sortida amb autobusos i cal tenir en compte també els mataronins que es van desplaçar fins a aquesta mobilització en tren, cotxes particulars i sortides amb autocars convocats pels partits polítics.
Pous apunta que la manifestació ha estat exemplar. Una mobilització que el vicepresident d’Òmnium considera que va ser molt variada pel que fa als assistents, que n’hi havia de totes les edats, sexes i procedències, a més de molt tranquil•la i cívica.
En referència a la varietat de dades que s’han anat oferint en els darrers dies pel que fa a l’assistència de manifestants, Pous treu ferro a l’assumpte i assegura que el més evident és que ha estat una manifestació de les més importants per la història de Catalunya i que per tant la manca d’acord amb les xifres és el de menys.

Fecha de publicación: 2010-07-11 14:21:16
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.05 MB | 04:36 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: