El Tecnocampus exemple de futur

La crisi econòmica ha evidenciat que el model productiu de l’estat espanyol necessita un canvi de rumb i aquest pot anar en la línia de la innovació i la generació del coneixement . Ho ha dit aquest matí a Mataró, la presidenta de la Comissió de Ciència i Innovació del Congrés dels Diputats de Madrid, Maria Teresa Rodríguez, durant la visita que ha fet aquest matí a les obres de construcció del parc tecnològic Tecnocampus. Maria Teresa Rodríguez ha afegit a més a  més que es tracta d’un equipament que va en aquesta línia de futur que ha de marcar-se el model productiu.
Maria Teresa Rodríguez ha assenyalat que el Tecnocampus és un parc punter que amb una àmplia visió de futur. A la visita que ha fet al parc tecnològic l’ha acompanyat el portaveu del Grup Popular en aquesta mateixa comissió, Gabriel Elorriaga, que ha destacat l’esforç de l’administració local per tirar endavant aquest projecte, a l’hora que ha apuntat que el parc mereix rebre suport de les institucions més enllà de l’àmbit local.
En aquest sentit, la presidenta de la Comissió de Ciència i Innovació ha posat èmfasi en la projecció del parc Tecnocampus, a l’hora que ha qualificat el projecte de pioner. Durant la mateixa visita, Maria Teresa Rodríguez ha destacat el plantejament i la visió de futur del parc i ha apuntat que és una iniciativa beneficiosa tant per Mataró com pel territori que l’envolta.

Fecha de publicación: 2010-07-09 20:17:04
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (706.92 kb | 03:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: