David Pedragosa es converteix en el fitxatge estrella del Joventut Handbol Mataró

David Pedragosa es converteix en el fitxatge estrella del Joventut Handbol Mataró de cara la temporada que ve. El primera línia mataroní, que acaba de pujar a la Lliga ASOBAL amb el Guadalajara, deixa el conjunt castellà per tornar a la capital del Maresme.

La majoria de veterans aficionats al Joventut Handbol Mataró recorden les canonades de David Pedragosa, el primer línia que va deixar el club de la capital del Maresme per progressar, en la seva carrera esportiva, a les files del Guadalajara. Després d’assolir l’ascens a la Lliga ASOBAL amb l’equip castellà, Pedragosa ha decidit tornar al Joventut per convertir-se en el fitxatge estrella de l’equip mataroní de cara la temporada que ve. Ho explica el president del Joventut Handbol Mataró, Josep Nonell.
Pedragosa no ha escoltat els cants de sirena que li arribaven d’altres equips catalans. El Bordils i La Roca també estaven interessats en fer-se amb els seus serveis. El fitxatge de Pedragosa permetrà a l’equip d’Héctor del Pino reforçar la seva primera línia. Aquesta incorporació és una altra bona notícia, després de la continuïtat confirmada de la columna vertebral de l’equip de la temporada passada. Només l’extrem Sergi Fuster, per qüestions d’estudis, no ha assegurat que segueix.

El nou poliesportiu del Carrer d’Euskadi és sinònim d’un salt qualitatiu i quantitatiu important per el Club Gimnàstic Mataró. Així ho afirma la directora tècnica de l’entitat mataronina, Anna Rodrigo.
El fet que el Club Gimnàstic Mataró només disposi d’una quarta part de la pista evidencia que aquest pavelló no és la panacea de l’entitat local. És una molt bona solució a mitjà termini, però Rodrigo apunta que, en un futur, necessitaran més espai. Mataró es converteix, amb aquest nou pavelló i, sobretot, amb el centre de tecnificació, en una de les capitals catalanes de la gimnàstica. El Club Gimnàstic Mataró gaudirà d’aquest pavelló del Carrer d’Euskadi, però a llarg termini espera fer arrels en una nova instal•lació que s’hauria de projectar a la Plaça d’Espanya.

Fecha de publicación: 2010-06-28 15:50:42
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.03 MB | 04:29 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: