Eric Florenza deixa el Club Hoquei Mataró i fitxa pel Maçanet

Eric Florenza marxa de l’AGD Club Hoquei Mataró per fitxar pel Maçanet. D’aquesta manera, l’entitat mataronina perd un dels jugadors més talentosos del seu planter.
32 gols ha marcat Eric Florenza aquesta temporada. El màxim golejador del Mataró, i líder de l’equip amb el primer capità, Adam Puig, marxa de casa seva per seguir jugant a la Primera Estatal. Florenza fitxarà pel Maçanet, equip que acaba de baixar a la categoria de plata procedent de l’OK Lliga. Serà una baixa sensible per l’AGD, que tenia la intenció de renovar tots els jugadors de la casa, amb Eric Florenza, evidentment, al capdavant. El jugador explica que ahir mateix va comunicar al president, oficialment, la seva decisió.
El projecte esportiu del Maçanet és engrescador i ha convençut a Florenza que era la millor opció per seguir la seva carrera esportiva.
A banda de la millor proposta esportiva, el Maçanet no té la seva economia tant malmesa com el Mataró i pot oferir certes garanties econòmiques als seus jugadors.
Florenza té 21 anys i juga des dels 4 al Club Hoquei Mataró. No ha vestit cap altre samarreta. Abandonar el club ha estat una de les decisions més complicades de prendre de la seva vida.
També marxen Marçal Giralt i Jordi Truyols. Aquests dos casos, però, són diferents. Estem parlant de jugadors de fora que el club no tenia cap intenció de renovar. Marxa Florenza, però sí que segueix, en canvi, Joan Carles Vadillo. Club i entrenador han arribat a un acord perquè el tècnic lideri el projecte de retorn del Mataró a la Primera Estatal.
Josep Maria Spà confirma que els tècnics de l’AGD ja rastregen el mercat de fitxatges. La intenció és incorporar un parell o de tres de jugadors que aportin un plus d’experiència a una plantilla molt jove.
El president recalca que seran fitxatges a cost zero. Els jugadors que vinguin s’hauran d’avenir a fer-ho per amor a l’art. La situació econòmica del club, i la categoria on jugarà la temporada que ve, no permeten estirar més el braç que la màniga.
Spà espera tancar una plantilla competitiva capacitada per guanyar la lliga.

Fecha de publicación: 2010-06-23 15:42:22
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.29 MB | 05:37 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: