El Mataró Quadis ultima la confecció de la plantilla

El Mataró Quadis de waterpolo ultima els fitxatges dels jugadors que han de substituir Nick O’Halloran i William Wouters Gerritse. D’altra banda, el club no esperarà, eternament, la decisió de Fran Fernández.

Fran Fernández, cedit aquesta temporada per l’Atlètic Barceloneta al Mataró Quadis, és un dels jugadors amb més present i futur de la lliga. Diu que té ofertes del Barcelona i del Terrassa, però també espera una trucada del club mariner per tornar al campió de lliga. El tècnic del Mataró Quadis, Ernest Gil, apunta que no esperaran, eternament, la decisió que pugui prendre el jugador.

D’altra banda, el Mataró Quadis ha decidit prescindir del seu màxim golejador aquesta temporada, Nick O’Halloran. Ha estat una decisió tècnica i esportiva, encara que d’entrada pugui sorprendre, però també econòmica.

Ernest Gil ha admès que la voluntat dels tècnics era, d’entrada, renovar tots els jugadors de la plantilla per mantenir el bloc d’aquesta temporada. No ha pogut ser i s’han hagut de prendre, per tant, una sèrie de decisions per equilibrar l’equip i els seus costos.

La direcció esportiva del club ha treballat, les últimes setmanes, per trobar els substituts de Gerritse, O’Halloran i Picas, els jugadors que marxen segur, i també té cartes a la màniga per si abandona el Centre Fran Fernández.

I més jugadors que marxen. En aquest cas del Platges de Mataró de bàsquet. Alfons Albert deixa l’equip per tornar a casa seva, a València. És una baixa sensible que la Unió haurà de suplir amb el fitxatge d’algun pivot de garanties.

La pràctica totalitat de la plantilla d’aquesta temporada seguirà al Platges de Mataró, però els tècnics del club, i el nou entrenador, hauran de buscar un cinc de nivell, en el mercat de fitxatges, per cobrir la baixa d’Alfons Albert. També marxen, en aquest cas a l’Argentona, Jaume Solans i Jaume Soler.

Mentrestant, Iki, jugador contractat pel Platges de Mataró, segueix a Nigèria. No el deixen abandonar el país per problemes burocràtics. Si la situació del pivot africà no es resol, caldrà buscar alternatives en el mercat català.

Sigui com sigui, la Unió tornarà a tenir una plantilla prou competitiva com per estar a la part alta de la classificació. Repetir el campionat de lliga assolit enguany serà una missió molt complicada, però no cal renunciar a ella abans començar a competir.

Jordi Ventura s’ha referit, també, a l’adéu del fins ara entrenador, Joan González. La plantilla ha encaixat la notícia a disgust, però els jugadors respecten la decisió del tècnic.

El nou entrenador pot ser de la casa, o algú extern al club. Ventura creu que si coneix l’entitat i els jugadors ja començarà amb un petit avantatge, però el més important de tot és que conegui la categoria.

El Platges podria fer públic, durant les properes hores, el nom del nou entrenador del primer equip.

 

Fecha de publicación: 2010-06-21 13:40:33
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.55 MB | 06:45 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: