El PP vol que es prohibeixi el vel integral


El PP vol que es prohibeixi l’ús dels vels integrals als espais públics i equipaments municipals. La proposta es va debatre ahir a la comissió del pacte de nova ciutadania i, a hores d’ara, els grups municipals estan intentant elaborar una proposta conjunta per mostrar el seu rebuig al nicab i al burca. Els populars consideren que és necessari prohibir-ne l’ús per motius de seguretat i d’igualtat. Tot i això, estan disposats a cedir i a donar suport a una proposta conjunta que rebutgi l’ús del burca i el nicab, sempre i quan el govern es comprometés a fer una campanya de sensibilització al respecte.

Per la seva banda, el govern municipal és partidari de mostrar el rebuig al vel integral i de fer pedagogia per evitar-ne l’ús, però no de prohibir-lo perquè considera que podria ser contraproduent. El regidor de Nova Ciutadania, Carlos Fernández, confia en què tots els partits puguin arribar a un consens i fer un front comú en aquesta qüestió perquè sí que cal que els partits mostrin el seu rebuig a l’ús de nicab i burca.

Pel que fa a Convergència i Unió acusen al govern de covards per no apostar per la prohibició i la CUP assenyala el Partit Popular de xenòfob i de buscar tres peus al gat. A hores d’ara, els grups municipals estan intentant elaborar una proposta conjunta on tots s’hi sentin còmodes.

Fecha de publicación: 2010-06-17 19:42:12
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.92 MB | 08:22 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: