Caixa Laietana en converses amb Caixa Madrid

Caixa Laietana en converses amb Caja Madrid, Caja Insular de Canarias, Caja Ávila, Caja Segovia i Caja Soria per crear un S.I.P., un Sistema Institucional de Protecció. Es tracta d’un tipus de fusió freda en el qual les entitats mantenen la seva personalitat jurídica, l’activitat comercial així com la gestió de l’Obra Social al territori. La de Mataró és l’única caixa catalana que forma part d’aquesta fusió.

L’entitat mataronina, així com les altres cinc caixes que han iniciat aquest procés de fusió freda han comunicat avui mateix a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l’inici de les negociacions per a l’integració de les sis entitats en un projecte que lidera Caja Madrid. Segons el comunicat fet públic, aquesta tarda, per Caixa Laietana, la creació del nou grup permetria reforçar la solvència i la liquiditat del conjunt de caixes que el conformen.

La nova entitat comptaria amb uns actius financers de 227.000 milions deuros, 2.975 oficines i més de 19.000 treballadors. Si fructifica, es tractaria del S.I.P. més gran negociat fins ara a tot l’estat espanyol.


Durant una entrevista a l’informatiu vespre, el representant de la UGT a  l’entitat d’estalvis, Pere Soler, s’ha mostrat sorprès per l’inici d’aquesta operació i ha remarcat la centralitat de Madrid en aquesta operació. Des de CCOO a l’entitat, Esteve Martínez s’ha pronunciat en el mateix sentit, i ha assegurat que era previsible tenint en compte els processos iniciats per altres entitats del país.

Fecha de publicación: 2010-05-28 20:32:15
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.69 MB | 07:22 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: