220510MIGDIA

Els ajuntaments també hauran de retallar el sou dels seus funcionaris una mitjana del 5%. Així consta al decret aprovat pel consell de ministres aquest dijous, que deixa llibertat als ajuntaments perquè decideixin quina reducció apliquen a cada nivell de funcionaris.

Precisament, les entitats municipalistes estudien recomanar una retallada dels sous dalcaldes i regidors.Per la Federació de Municipis de Catalunya sha de distingir clarament entre els grans ajuntaments –on hi ha més edils en dedicació exclusiva total o parcial- els mitjans i els petits.

El nou parc central celebra avui el seu desè aniversari. Un espai que representava el final del projecte que havia consistit en conformar urbanísticament la capital del Maresme. Escoltarem un reportatge sobre aquesta dècada de vida de nou parc.

L’ONG Submón vol implicar pescadors i usuaris d’embarcacions en la preservació dels cetacis. 4 de les 8 espècies de dofins i balenes que hi ha al Mediterrani viuen davant de la costa del Maresme.

Mostrar les activitats que es realitzen a l’interior de la mesquita mataronina Annour
És la intenció de la 6ena jornada de portes ofertes que l’Associació Cultural Islàmica Annour ha organitzat per demà dissabte.

En cultura,

La Mostra d’art social arriba a la seva quarta edició amb la voluntat de créixer i consolidar-se. Aixa ho afirma una de les seves organitzadores, Carme Prats. Una iniciativa que tindrà lloc els propers dies 3, 4 i 5 de juny per donar a conèixer la feina artística que es fa per estimular i afavorir canvis a nivell social.

Esports,

A les 18 hores les noies dAlbert Illa jugaran la primera semifinal davant lEstudiantes de Madrid, un dels equips més forts de la categoria. Laltra semifinal la disputaran el Caja Canàries, guanyador de les dues útlimes edicions del torneig i gran favorit, i el Ros Casares de València.

El Joventut Handbol Mataró senfrotna aquest vespre, a les vuit, en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa de Catalunya amb la Roca. Partit de tornada dels quarts de final de la Copa; podria ser lúltim de Josep Maria Guiteras en cas de derrota.

Fecha de publicación: 2010-05-22 14:00:07
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:56 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: