entrevista esther merino

El Festival Shakespeare de teatre canvia de concepte i d’ubicació. Després de 2 primeres edicions celebrades a la masia de Can Ribot, el certamen de teatre es farà al centre de Mataró: a l’hort del Rector. El festival, a més a més canvia de dates: se celebrarà abans de Santes, del 14 al 18 de juliol.
El gruix dactivitats es concentren a lHort del Rector, però no es descarta la possibilitat de fer-ne algun al Monumental.

La directora de lIMAC, Esther Merino, explica que l’Hort del Rector és l’espai idòni, compleix els requisits pel que fa a metres quadrats, l’accessibilitat i la possibilitat de celebrar un certàmen a l’aire lliure. Merino creu que es tracta d’un espai realment bonic i amb molt d’encant. Un emplaçament on hi encaixa perfectament un festival destiu.

Un dels principals objectius de la present temporada del festival Shakespeare és, segons Merino, consolidar-lo com un esdeveniment de ciutat. La directora de l’IMAC explica que una manera d’apropar el certamen als mataronins és fer-lo més pròxim físicament, en aquest cas a ple centre de la ciutat. A més, el canvi de dates, abans de les Santes, convidarà més a la participació.

L’IMAC, organitzador del festival Shakespeare, s’ha posat d’acord amb els veïns de la zona sobretot per demanr-los paciència amb les molèsties que els pugui generar el muntatge i per aconseguir la seva complicitat, procurant que no facin soroll i així saconsegueixi un entorn idoni durant els dies de les representacions.

Fecha de publicación: 2010-05-04 09:37:43
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (950.06 kb | 04:03 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: