El Platges de Mataró no té pietat del Valladolid

El Platges de Mataró supera sense problemes la Universitat de Valladolid, 65 a 91, i sentencia la seva classificació per la segona ronda d’aquestes fases d’ascens.

L’equip de Joan González va apallissar els castellans en un partit sense història. La superioritat catalana es va fer evident des del primer quart. Llorenç Mons, 19 punts amb un 5 de 9 en triples, Jobacho, 17 punts, i Alfons Albert, 17 punts i 10 rebots, van ser, en aquest partit, els jugadors més destacats de la Unió. Els mataronins no van necessitar que els seus jugadors de referència en altres compomisos brillessin. Jordi Ventura i Remon Van de Hare van anotar 6 punts cadascú.

L’eliminatòria ha quedat resolta en el partit d’anada, però l’equip ha de mantenir la tensió competitiva per guanyar, també, el partit de tornada, i arribar en plena forma als vuitens de final. El rival serà el Santfeliuenc, que dissabte va destrossar de 41 punts el Guadix.

El Santfelieunc, de ben segur, presentarà batalla. És un equip menys potent que el Mataró, sobretot en l’aspecte físic, però té mentalitat lluitadora.

Fecha de publicación: 2010-05-03 07:25:56
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.98 MB | 08:39 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: