240410MIGDIA

Mataró vibra amb la celebració de la diada de Sant Jordi. La plaça Santa Anna va ser, durant tot el dia d’ahir, l’epicentre de la festa del llibre i la rosa.

Crackòvia de les 6 copes, “Se sabrà tot”del periodista Xavier Bosch i Viatge d’Anada i Tornada de Gerard Piqué són, els 3 llibres més venuts a Mataró segons la llibreria Robafaves. A la resta del país, a més a més del volum de Xavier Bosch s’imposen com els més venuts els de Jordi Puntí i Ferran Torren en català i el de Arturo Pérez Reverte i Matilde Asensi en castellà.

Mataró s’ha acomiadat aquest matí definitivament, del seu títol de ciutat pubilla de la sardana. Una delegació del municipi ampordanès de l’Escala ha arribat a la capital del Maresme per prendre el relleu i emportar-se la flama de la sardana.

Comerç Mataró Centre està elaborant el 10è llibre de receptes gegants. Aquest recull de primers plats, segons plats i postres, s’està creant amb la participació dels mataronins i on tothom que vulgui aportar la recepta.

Els Capgrossos enceten la seva temporada. Ahir els blaus van descarregar un 3 de 8, un 5 de 7 i una torre 7 a la primera actuació de la temporada durant la Diada de Sant Jordi. Fem una valoració amb el cap de colla Lluís Feliu.

En esports,

El Club Hoquei AGD Mataró visita demà la pista del Calafell. Els mataronins necessiten els tres punts per multiplicar el valor dels bons resultats que aconsegueixen a casa i, per sobre de tot, per sortir de la zona de descens on, ara mateix, viuen, tot i que provisionalment.

Fecha de publicación: 2010-04-24 07:55:18
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:57 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: