100410MIGDIA

El jutge autoritza a acabar el trasllat de Can Fàbregas i a garantir la protecció de les peces emmagatzemades a Valldeix. El titular del jutjat número 3 també amplia la querella i imputa una arquitecta del servei d’urbanisme, i citarà a declarar un total de 10 testimonis.

Rodalies de Catalunya modifica el recorregut d’ alguns serveis de la línia R1. Degut a les obres de millora de la infraestructura que s’estan executant entre Clot – Sant Adrià de Besòs (a la zona de La Sagrera), avui la línia que passa per Mataró patirà algunes modificacions.

El parkinson es deixa veure aquest dissabte a Mataró. Coincidint amb el Dia internacional d’aquesta malaltia neurodegenerativa, l’associació catalana del Parkinson, amb seu al Maresme, ha organitzat sessions informatives al centre de la ciutat.

Totes les palmeres de propietat municipal s’han salvat de l’escarbat morrut gràcies al tractament de l’ajuntament. El regidor de manteniment Francesc Melero explica que de totes les palmeres de propietat municipal només 4 han estat afectades per aquest insecte i finalment se n’ha pogut evitar la seva tal•la.


El bon temps primaveral convida a sortir de casa i comença a trencar amb la rutina diària. Anar a fer un cafè, practicar esport a l’aire lliure prendre la fresca a les terrassess són algunes de les activitats que duen a terme els mataronins quan brilla el sol.

En cultura,

Mataró acull aquest cap de setmana un dels actes de la recta final del pubillatge de la sardana.Una audició de Sardanes dedicades a la ciutat de Mataró hi posa el punt i final.

La coordinadora de Colles Geganteres de Mataró està d’aniversari. L’entitat celebra aquest cap de setmana el seu desè aniversari amb un programa farcit d’activitats que acosten el món geganter a tots els mataronins.

En esports,

El Mataró Quadis visita la piscina del Sant Andreu. A partir de 2/4 de set de la tarda viurem un dels últims partits de la lliga regular de la divisió d’honor de waterpolo.

Fecha de publicación: 2010-04-10 12:43:45
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:55 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: