Pep Barbany, nou entrenador del Club Esportiu Mataró

Pep Barbany és, des davui, el nou entrenador del Club Esportiu Mataró. El tècnic torna a lentitat de la capital del Maresme, on va ser el "míster" del juvenil, després del seu pas pel Granollers com a coordinador del futbol base. Barbany es fa càrrec de lequip en aquests últims partits de lliga i començarà a preparar la plantilla de cara la temporada que ve.
El Mataró jugarà a Preferent sinó hi ha un miracle esportiu dúltima hora, o alguna gestió als despatxos per comprar la plaça dun club de Primera Catalana. Barbany és conscient que haurà de treballar pensant en la Regional Preferent.
Barbany coneix alguns jugadors de l’actual plantilla del Mataró, que temps enrere havien passat per les seves mans. D’altra banda, ja ha pensat en alguns noms que podrien reforçar l’equip de cara la temporada que ve, però encara no ha establert contactes amb cap futbolista que no sigui, a dia d’avui, del club groc-i-negre. Pep Barbany dirigirà, aquest mateix vespre, la seva primera sessió d’entrenament.
El retorn de Pep Barbany al Mataró, que podria precedir el de Jordi Pi, encara entrenador del Premià, és una maniobra del club que s’ha d’entendre a partir de la voluntat de la junta entrant, que no acaba d’entrar, de refer relacions amb tècnics que havien marxat per la porta del darrere durant els últims mesos del mandat de Paco Gonzalo. Pep Barbany toca fusta i espera que les coses es comencin a fer d’una altra manera. El fitxatge de Barbany situa Miquel Ángel Tabarés, fins ara entrenador del primer equip, com a responsable, únicament, del nou projecte de futbol base de lentitat, malgrat que la setmana passada, el president oficiós, Lluís Sardà, assegurava que Tabarés seguiria dirigint, també, la primera plantilla. En tot cas, Barbany aposta per una relació fluïda entre el tècnic del primer equip i els responsables del futbol base.
La veritat és que, de portes endins, Tabarés no ha acabat d’entendre del tot la decisió de la junta, però el vicepresident en funcions del club, Jose Maria Cañellas, l’home que ha negociat directament amb Barbany, assegura que el fins ara entrenador del primer equip recolza la política esportiva del Mataró. Cañellas diu que la directiva veia fonamental el relleu a la banqueta per descarregar de feina Tabarés, i fer possible que aquest concentrés els seus esforços, únicament, en el futbol base.
Caldrà veure si la relació entre Tabarés, coordinador del futbol base, i el nou entrenador del primer equip, Pep Barbany, és productiva pel Club Esportiu Mataró, que necessita començar a escriure les primeres pàgines d’un projecte seriós i durador.  

Fecha de publicación: 2010-04-07 15:14:22
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.38 MB | 06:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: