El nou hotel del port estarà enllestit el desembre del 2011

El nou hotel del port estarà enllestit el desembre del 2011. Es dirà Atenea Port Mataró, serà de 4 estrelles i tindrà prop de 300 llits, que es distribuiran en 90 habitacions i 14 apartaments. La voluntat dels seus promotors no és la de convertir-se en un pol d’atracció turística, sino implicar-se en la vida associativa de Mataró i aconseguir convertir l’hotel en una referència per les entitats i la ciutadania.
Inmopenta pertany al grup Bonanova, de la família Ganduxer de Barcelona, i ja té un hotel a Granollers. Merlos reconeix que darrere la voluntat d’establir-se a Mataró s’hi amaga un motiu sentimental però, més enllà d’això, la promotora considera que la capital del Maresme té una greu mancança de places hoteleres.
L’hotel Atenea Port Mataró s’està construint en un espai privilegiat, a l’alçada de la Ronda Barceló. En principi, s’havia de connectar amb aquest vial mitjançant un pas soterrat per a vianants que s’ha de construir sota l’actual rotonda però que, de moment, ha quedat posposat per la crisi econòmica. Des de la promotora lamenten que la transformació del front marítim, el nou barri d’Iveco i el sector de la Ronda Barceló, amb el futur museu Bassat, hagi quedat posposada. Tot i això, recalquen que ells van prendre la decisió de construir l’hotel abans que l’ajuntament fes la planificació urbanística. Una planificació que, de tota manera, reben amb els braços oberts encara que vagi per llarg.
D’aquí a menys de 2 anys, doncs, l’sky line del front marítim de la ciutat haurà canviat i Mataró comptarà amb 300 noves places hoteleres que se sumaran a les de l’Hotel NH, el Castell de Mata, el Colon, i l’Ibis que s’està construint al costat del TecnoCampus.

Fecha de publicación: 2010-03-02 19:38:47
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (829.83 kb | 03:32 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: