240210Matí

La Federació d’Associacions Veïnals recrimina al govern municipal manca d’informació als ciutadans en l’afer dels bordells.

L’associació de veïns del Pla d’en Boet vol participar en l’elaboració del pla especial urbanístic que ha de regular els negocis relacionats amb la prostitució a Mataró.

La regidora d’innovació i promoció de ciutat, Alícia Romero, reconeix no haver previst les conseqüències de l’atorgament de la llicència per la instal•lació d’un macrobordell.
Ambient crispat a la tertúlia dels informatius de Mataró Ràdio, aquesta setmana centrada en l’afer dels prostíbuls.

La Generalitat justifica no haver-se pronunciat en la qüestió dels prostíbuls perquè no té competències.

L’alcalde de Barcelona el socialista Jordi Hereu reclama canvis legals a lEstat per regular els prostíbuls i dóna suport a l’alcalde de Mataró.

Potenciar el litoral com una aposta de futur és un dels punts en comú dels projectes de ciutat de Mataró i Castelló.
El Partit Popular de la capital del Maresme ha convidat l’alcalde d’aquesta ciutat valenciana, Alberto Fabra, a visitar el port de la nostra ciutat per intercanviar polítiques actives per millorar les seves respectives ciutats.

En àmbit cultural,
L’obra guanyadora del segon premi Helena Jubany també s’edita en llenguatge de sords, a més del format paper i CD. Compta-comptes, de Joan Lluís Moreno, arriba divendres a les llibreries

En esports,
L’aficionat a l’esport mataroní segueix l’actualitat dels seus equips a través dels mitjans de comunicació, però ja no va al camp com ho feia anys enrere. És la reflexió de la majoria de dirigents esportius de la ciutat i d’entesos en la matèria.

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:CA;} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 3.0cm 70.85pt 3.0cm; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Fecha de publicación: 2010-02-24 03:03:46
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: