230210Matí

La regidora de llicències admet que l’ajuntament no va preveure la magnitud de les conseqüències de les llicències als macroprostíbuls.
De totes maneres assegura que en cap moment hi ha hagut ocultisme per part del govern municipal.
 
Els dos grups majoritaris de l’oposició demanen la dimissió de la regidora de llicències Alícia Romero i del regidor d’urbanisme Ramon Bassas.
Convergència i Unió acusa el govern d’haver estat mentint durant una setmana i d’haver comès un frau de llei, el PP considera que el tripartit ha fet una gestió nefasta. La CUP, per la seva banda, resta importància a les dimissions i assegura que cal fixar-se en les conseqüències del cas per la ciutat.

Assemblea del Partit Popular
Un partit que es considera més enfortit que mai arran de les discrepàncies que han viscut en els últims temps
En parlem en directe amb el president a nivell local, José Manuel López.

Arribar als 6 mil euros és l’objectiu prioritari de la iniciativa “Mataró amb Haití”.
Un conjunt  de 5 activitats que es faran a la ciutat per recaptar diners i enviar-los a el país afectat pel terratrèmol.

En àmbit cultural,
“Omplim Santa Maria per Haití” és l’acte que té lloc aquest dissabte on el gospel prendrà la basílica amb l’objectiu més solidari.
El grup “Gospel Viu” oferirà un concert per recollir fons per enviar al país caribeny devastat pel terratrèmol el passat mes de gener.

En esports,
El Club Hoquei AGD Mataró continua fent història a Europa, però l’afició de la ciutat no recolza prou l’equip. Aquesta és la lectura del president de l’entitat mataronina, Josep Maria Spà, que lamenta no omplir el pavelló en els partits de la Lliga de Campions.

Fecha de publicación: 2010-02-23 02:48:25
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: